30 september 2016

Over Ons

Over Ons

Autoschade A. van der Kraats is, denken wij in Zevenhuizen toch wel bekend. Bijna iedereen weet het wel als je zegt; daar waar die gele auto’s staan.
U vindt ons op de hoek Bredeweg/ Noordelijke Dwarsweg.

Sinds september 1994 hebben wij een pand dat geheel voldoet aan alle milieu eisen. Een spuitcabine voorzien van een afzuiging en filters om het milieu minimaal te belasten. Wij zijn heel milieubewust en houden ons op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied, zoals watergedragen lakken, nieuwe filters enz.

In overleg kunnen we bijna alles spuiten, zo hebben wij ook licht industriewerk.

Ons team doet aan alle lakwerk, maar vooral aan vakwerk.
Wij zijn lid van de branche organisatie FOCWA, wat de klant de garantie geeft dat het bedrijf werkt volgens de door hen opgestelde normering en garantievoorwaarden. Wij hebben ook vervangend vervoer en weten wel raad met uw eigen risico.
Uw schade wordt bij ons via Audatex behandeld, dit is een in Europa erkend programma om een prijscalculatie te krijgen. En werken wij samen met verzekeringen, er komt een expert bij ons langs om de schade te bepalen.

Wat ons nog onderscheidt van de meeste andere bedrijven is dat ons personeel een auto behandelt door alle fases heen. Dus van het demonteren, uitdeuken, voorbewerken, spuiten tot het weer monteren. Dit werkt voor ons erg prettig en voor u natuurlijk ook. Het biedt een mogelijkheid om iemand aan te spreken op uw eventuele persoonlijke wensen.

Wij hebben een zeer lage drempel, dus kom gerust eens langs voor informatie.

kraats_over-ons_banner