De opvallende gele auto’s

Autoschade A. Van der Kraats, het bedrijf met de opvallende gele auto’s, is op de hoek van de Noordelijke Dwarsweg/ Bredeweg gevestigd. Een kleinschalig familiebedrijf dat al bijna 50 jaar bestaat. “Men kan hier terecht met alle vragen over schades aan auto’s, motors, brommers en caravans”, vertelt André Van der Kraats. “Herstel, restylen, spuiten, uitdeuken en cosmetische schade van alle merken. Ons team voert alle schadeherstel vakkundig uit.”

Ongelukje gehad? Bel Van der Kraats! Zij helpen met het invullen van het schadeformulier, verrichten de schadeexpertise en helpen bij het afhandelen van de schade. En uiteraard zorgen zij dat uw auto weer tiptop in orde komt. Indien nodig is er vervangend vervoer beschikbaar en ze hebben een haal- en brengservice. “Bij ons is de klant geen nummer, we kennen ze persoonlijk.” Het personeel behandelt een auto door

“Een vast aanspreekpunt, waarmee de klant kan overleggen”

alle fases heen. Dus vanaf het demonteren, uitdeuken, voorbewerken, spuiten tot weer monteren. “De klant heeft een vast aanspreekpunt, waarmee men kan overleggen en eventuele wensen kenbaar kan maken.” Naast spuitwerk aan auto’s, kan Van der Kraats ook andere losse artikelen spuiten en poedercoaten. Vragen? Loop gerust eens binnen bij Autoschade A. Van der Kraats. De koffie staat klaar! Ook per mail of via Facebook kunt u vragen stellen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *