Al 50 jaar vakkundig schadeherstel

Aart van der Kraats werd op 6 juni 1966 officieel ‘zelfstandig’. Dat schreef hij in zijn agenda, die bewaard is gebleven. Nu, 50 jaar later, wordt dat feit gevierd met een feestweek bij Van der Kraats schadeherstel. “Op 6 juni is iedereen welkom voor een kopje koffie met gebak en in de feestweek ontvangt iedere klant een attentie”, zegt Jeanette van der Kraats.

Aart had ervaring opgedaan als plaatwerker bij busonderneming Verheul en later bij Nieuwland als spuiter. Vanuit zijn schuur ging hij schadeauto’s opkopen en opknappen en deed hij ook

“Herstel, restylen, spuiten, uitdeuken en cosmetische schade van alle merken”

schadeherstel voor klanten. “In zijn agenda hield hij precies bij voor wie hij wat deed en wat dat kostte” Zoon Arie kwam in 1969 van school en ging ook werken in het bedrijf. Tussendoor werkte hij nog bij De Graaf carrosseriebouw om ervaring op te doen. “In 1991 werd mijn vader afgekeurd en heb ik het bedrijf overgenomen”, zegt Arie. “In 1994 hebben we het nieuwe pand geopend en in 2001 is mijn zoon André ook in het bedrijf komen werken.” Bij Autoschade Van der Kraats kunt u terecht met alle vragen over schades aan auto’s, motors, brommers en caravans. “Herstel, restylen, spuiten, uitdeuken en cosmetische schade van alle merken. Ons team voert alle schadeherstel vakkundig uit.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *